Honlap menü
 

IP címed
18.207.106.142


Bejelentkezés
Vendég


A klán 2011 májusában alakult meg Counter-Strike 1.6 Paintball Mod Klánként. 

Alapítótagok: Dark14 
                        Am1|O 

A klán Paintball-on játszik.

A szó (pirate) jelentése kalóz, tengeri rabló. Ez is mutatja, hogy milyen ,,kegyetlenül" játszunk, nem kímélve senkit sem a haláltól. Úgyhogy figyelj oda merre mész :)

                                                                                               
Az alapítóktól:
   Am1|O: ,,Hát még jól emlékszem, megelégeltem hogy nincs egy normális klán paintballon. Egyes próbálkozások szánalmasnak minősültek a szememben miután mindenkit felvettek aki csak TGF-et kért és lőni tudott :). Hát eldöntöttem hogy alapítok valamilyen úton-módon egy olyan klánt amiben csak PRO játékosok vannak. De egyedül persze nem ment volna mivel még nem volt akkora ismertségem/tiszteletem, hogy jó játékosokat szervezzek be. Egyből adta magát az ötlet, hogy régóta ismert Dark haverom megkérdezzem van-e kedve alapítani egy klánt. Elmondtam neki mi a célom, kiket vennék be a klánba stb. . Dark, aki akkor már nagy PB múltat tudhatott a háta mögött beleegyezett a klánalapításba."
Dark14: ,,A Pirate-Klan előtt benne voltam egy elég nagy és erős klánban a Street-Clan -ban... Elég sokáig jó is volt ennek a klánnak a tagja lenni de 1-2 hónap múlva már meguntam hogy ők mindig mennek warozni és engem soha nem visznek magukkal. Amikor újra megalapították a _@__/' TEAM -et elmentem velük beugróként warozni. Ekkor döntöttem úgy, hogy ott hagyom a Street-et és belépek Csigába annak reményében hogy velük majd bepótolhatom amit a Street -tel elmulasztottam. Eleinte jók is voltunk, mentünk warozgatni és ezeket meg is nyertük többnyire...De aztán a hülye [cL] elkezdte bevenni a sok 10-11 éves lőni nem tudó jött ment lámákat a klánba és ekkor már gondolkoztam egy klán alapításon. Egyik napon Am1|o rám írt Skypon :) , hogy volna-e kedvem egy olyan klán alapításához amiben tényleg csak olyanok vannak akik PRO-k. Mivel Am1|o -val már az akkori Street szerveren jól összehaverkodtunk és már én is fontolgattam a klánalapítást, azt gondoltam "miért ne" ,  kiléptem a Csigából és megalapítottuk a ~Pirate-Klan~ -t."
Keresés

CHAT
200

 Copyrigh Amilo © 2020
~Pirate-Klan~